Airconditioning

Geniet van koelte in de zomer en behaaglijke warmte in de winter. Creëer het perfecte binnenklimaat voor elk seizoen, waar comfort en gemak samenkomen.

Vraag vandaag nog airconditioning aan

Aanvraag verzonden
Bedankt voor uw aanvraag! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier. Probeer het later nog een keer.
Airco's van Zonstart
Kies bewust

Airco's met Zonstart Service

Airco's bieden verkoeling tijdens de warme zomermaanden en zorgen voor aangename verwarming tijdens de winterperiodes. Zo geniet u het hele jaar door van een comfortabele temperatuur in uw woning. Wij maken we het kopen van een airco eenvoudig door een selectie van hoogwaardige airconditioningsystemen van toonaangevende merken. Of u nu op zoek bent naar een enkele unit voor een slaap- of woonkamer, of naar een airconditioningsysteem voor een bedrijfspand, wij bieden de oplossing die bij u past.

Kies de juiste airconditioning voor uw ruimte

Of u nu een specifieke ruimte wilt koelen of verwarmen, of meerdere ruimtes tegelijkertijd wilt beheren, wij bieden verschillende opties die aan uw eisen voldoen. Leer meer over onze single split en multi split airconditioningsystemen en vind de perfecte oplossing voor uw huis of bedrijf.

Single split

Een single split airconditioning bestaat uit één binnenunit die verbonden is met één buitenunit. Dit systeem is perfect om een specifieke ruimte te koelen of te verwarmen. Een single split airco is ideaal voor bijvoorbeeld een slaapkamer op zolder, een woonkamer op het zuiden of een kantoor onder een plat dak.

Multi split

Een multi split airconditioning maakt gebruik van meerdere binnenunits die allemaal verbonden zijn met één enkele buitenunit. Met dit type airco-installatie kunt u meerdere ruimtes tegelijk koelen of verwarmen. Elk van deze ruimtes kan afzonderlijk worden bediend, waardoor u overal de gewenste temperatuur kunt instellen. Dit maakt het ideaal om een volledige woning of bedrijfspand aan te pakken.

Waarom klanten voor ons kiezen

Bij Zonstart bent u ervan verzekerd dat u een bewuste en weloverwogen keuze kunt maken in de zonnepanelen wereld. Wij geven u een helder beeld over de investering, opbrengst en terugverdientijd van uw zonnestroomsysteem. Ook kunt u voor fiscaal advies, financieringsmogelijkheden en subsidies bij ons terecht. Wij zetten u graag in het zonnetje, zo bieden wij u net dat beetje meer en gaan we samen voor de toekomst.

Zonstart gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren
Lees onze cookieverklaring voor meer informatie.