Aangenaam kennis te maken

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf en werken met een ervaren team in de installatietechniek en bouw. We hebben een heel eigen manier van werken, waarin persoonlijk contact, duidelijkheid en kwaliteit voorop staan.

Zo kunt u rekenen op de beste materialen en uitstekende uitvoering en kan iedereen genieten van duurzame installaties voor in en rondom het huis waarmee u niet alleen geld bespaart op de energierekening, maar ook een steentje bijdraagt aan de verduurzaming van Nederland.

Zonstart met een glimlach

“Onze missie is om duurzame oplossingen voor iedereen toegankelijk te maken, waarbij we complexe zaken eenvoudig en begrijpelijk vertalen naar een zonnige toekomst”

Zonstart aan het werk

Wij staan voor kwaliteit

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersvereniging voor de installatiebranche en InstallQ, de kwaliteitsorganisatie van de installatiesector. Door voortdurende training en bijscholing blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo zijn we constant up-to-date van de nieuwste normering, technische richtlijnen en installatie-eisen en werken we altijd volgens de meest recente wettelijke richtlijnen.

Bij Zonstart staat kwaliteit centraal in onze missie voor een duurzamere toekomst. We handhaven de hoogste normen in alle facetten van onze dienstverlening, van ontwerp tot onderhoud, om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze te overtreffen. Onze toewijding aan topkwaliteit draagt bij aan een schonere, groenere wereld.

Zonstart is een erkend installatiebedrijf

Wij bieden vertrouwen

De keuze voor duurzaamheid is meer dan alleen een investering in technologie. Het gaat om het investeren in de toekomst van uw huis, uw energiebehoefte en de wereld om ons heen. Daarom streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om een ongeëvenaarde mate van vertrouwen te bieden aan al onze klanten.

Ons team van experts begeleidt u van begin tot eind, met op maat gemaakte oplossingen voor uw energiebehoefte. We zijn voortrekkers in de sector, altijd gericht op de nieuwste ontwikkelingen voor de meest innovatieve en efficiënte systemen. We waarborgen kwaliteit door samen te werken met gerenommeerde fabrikanten en gebruiken hoogwaardige materialen voor duurzame en betrouwbare installaties. Met uitgebreide garanties en voortdurende ondersteuning na installatie bieden we gemoedsrust.

Transparantie en klantgerichtheid zijn onze pijlers. Vanaf het eerste contact tot de nazorg streven we naar heldere communicatie en uw tevredenheid, of het nu gaat om advies, service of uitbreiding van uw duurzame energiesysteem.

Zonstart zonnepanelen

Onze diensten

Of het nu gaat om het installeren van zonnepanelen op uw dak, het voorzien van een laadpaal voor uw elektrische auto of het plaatsen van een thuisbatterij om de opgewekte energie op te slaan, wij hebben alles wat u nodig heeft onder één dak.

Zonnepanelen verlagen uw energierekening en dragen bij aan een groenere toekomst door duurzame, schone energie.

Met een laadpaal thuis vereenvoudigt u de overstap naar elektrisch rijden en ondersteunt u duurzame mobiliteit.

Een thuisbatterij verbetert energiemanagement met betrouwbare opslag en flexibiliteit in verbruik.

Een warmtepomp bespaart energie en vermindert milieubelasting door efficiënt te verwarmen en te koelen.

Met een moderne airco geniet u van een optimaal binnenklimaat, waarbij energie-efficiëntie en comfort hand in hand gaan.

Een goed dak beschermt uw huis en verhoogt de energie-efficiëntie, terwijl ze de perfecte basis vormen voor zonnepanelen.

Zonstart gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren
Lees onze cookieverklaring voor meer informatie.