Zonstart zonnepanelen

Ervaar de schoonheid en robuustheid van onze
glas-glas panelen

Zonnepanelen bieden een verstandige en milieuvriendelijke investering. Ze leveren schone, hernieuwbare energie terwijl u bespaart op de energierekening.

Kies bewust

Zonnepanelen van Zonstart

Maak samen met Zonstart de duurzame keuze met zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Geniet van alle voordelen van zonne-energie en sterke garanties.

Hoge kwaliteit
Onze zonnepanelen zijn zorgvuldig getest en gecertificeerd. Dat betekent dat u altijd geniet van de beste kwaliteit. Daar staan we voor.
Glas-glas panelen
30 jaar Europese garantie
Gecertificeerd
Optimaal rendement
Micro-omvormers voor optimaal rendement en dynamisch voor de toekomst, zo bent u altijd klaar voor de volgende stap.
Parallel systeem
Batterij ready
Realtime inzicht in opbrengst
Langlopende garanties
Wij bieden de garantie dat u de komende jaren op volle toeren zorgeloos kunt genieten van uw zonnepanelen.
Installatiegarantie
Vermogensgarantie
Monitoring op afstand
Zonnepaneel van Zonstart

Opbrengen van energie

Ons A-merk zonnepaneel is een glas-glas variant. Dit paneel heeft twee lagen van thermoplastische kunststof en twee lagen van gehard glas. Dit maakt ze robuuster en bestendiger tegen elementen zoals regen, sneeuw, hagel en windschade. Glas-glas zonnepanelen hebben meestal een hoger rendement omdat ze beter bestand zijn tegen vermindering van prestaties door temperatuur- en verouderingseffecten.

Omzetten van energie

Bij de aanschaf van zonnepanelen is het van belang om een goed en betrouwbaar omvormer-systeem te kiezen, zoals Enphase. Dit systeem bestaat uit micro-omvormers. Deze zorgen ervoor dat de stroom die uw panelen opwekken, verandert in bruikbare stroom voor uw huis, ook wel wisselstroom genoemd. Zo ontstaat er een parallel geschakeld systeem waardoor er bijvoorbeeld bij schaduwval over één paneel door een wolk, vuil, of iets anders, de rest van de zonnepanelen gewoon op volle kracht blijven werken.

Enphase omvormer
Enphase app

Realtime inzicht

Bij elke installatie krijgt u toegang tot de Enphase-app, een innovatieve tool voor real-time inzicht in uw zonne-energieproductie. Met deze app kunt u de prestaties van elk paneel nauwkeurig volgen en zo de energieopwekking elk moment van de dag bijhouden voor maximale controle en efficiëntie.

Benieuwd wat er mogelijk is op uw adres?

Doorloop onze dakscan en ontvang vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte.

Waarom klanten voor ons kiezen

Bij Zonstart bent u ervan verzekerd dat u een bewuste en weloverwogen keuze kunt maken in de zonnepanelen wereld. Wij geven u een helder beeld over de investering, opbrengst en terugverdientijd van uw zonnestroomsysteem. Ook kunt u voor fiscaal advies, financieringsmogelijkheden en subsidies bij ons terecht. Wij zetten u graag in het zonnetje, zo bieden wij u net dat beetje meer en gaan we samen voor de toekomst.

Zonstart gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren
Lees onze cookieverklaring voor meer informatie.