Laadpalen
van kwaliteit

Ontdek het gemak van een eigen laadpaal. Laad uw voertuig op vanuit het comfort van uw eigen huis.

Vraag vandaag nog een laadpaal aan

Aanvraag verzonden
Bedankt voor uw aanvraag! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier. Probeer het later nog een keer.
Laadpalen van Zonstart
Kies bewust

Laadpalen van Zonstart

Een laadpaal is een laadstation dat elektrische voertuigen van stroom voorziet, vergelijkbaar met een traditioneel tankstation voor benzine- of dieselauto's, maar dan voor het opladen van elektrische en hybride voertuigen. Deze laadpalen kunnen zowel publiekelijk als bij u thuis worden geïnstalleerd voor persoonlijk gebruik.

De voordelen van laadpalen

Het hebben van een laadpaal aan huis biedt u niet alleen het gemak van snel en efficiënt opladen, maar het kan ook financiële voordelen met zich meebrengen en bijdragen aan een groenere levensstijl. Het is een investering in zowel mobiliteit als duurzaamheid, wij vertellen u hier graag meer over.

Laadpaal

Gemak en tijdsbesparing

Met een laadpaal thuis hoeft u niet meer speciaal naar een openbaar laadstation te rijden, wat veel tijd kan besparen. U kunt gewoon ’s avonds uw auto aansluiten en ’s ochtends vertrekken met een volle accu.

Kostenbesparingen

Thuisladen is over het algemeen goedkoper dan openbaar laden. De elektriciteitstarieven zijn meestal lager dan de prijs van benzine of diesel, wat op lange termijn aanzienlijke besparingen kan opleveren.

Flexibiliteit

U heeft volledige controle over uw laadtijden en kunt uw voertuig opladen wanneer het u het beste uitkomt. Dit is handig voor mensen met een variabel dagelijks schema.

Milieuvriendelijk

Thuisladen betekent dat u uw elektrische voertuig vaak oplaadt met elektriciteit die afkomstig is van duurzame bronnen, zoals zonnepanelen. Hierdoor draagt u bij aan een schonere en groenere mobiliteit.

Waardevermeerdering van de woning

Het installeren van een laadpaal kan de waarde van uw woning verhogen, aangezien het aantrekkelijk is voor potentiële kopers die elektrische voertuigen bezitten of overwegen.

Waarom klanten voor ons kiezen

Bij Zonstart bent u ervan verzekerd dat u een bewuste en weloverwogen keuze kunt maken in de zonnepanelen wereld. Wij geven u een helder beeld over de investering, opbrengst en terugverdientijd van uw zonnestroomsysteem. Ook kunt u voor fiscaal advies, financieringsmogelijkheden en subsidies bij ons terecht. Wij zetten u graag in het zonnetje, zo bieden wij u net dat beetje meer en gaan we samen voor de toekomst.

Zonstart gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren
Lees onze cookieverklaring voor meer informatie.