Warmtepomp

Minimaliseer energiekosten en optimaliseer comfort met een warmtepomp die slim gebruik maakt van hernieuwbare warmte uit lucht of grondwater.

Vraag vandaag nog een warmtepomp aan

Aanvraag verzonden
Bedankt voor uw aanvraag! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier. Probeer het later nog een keer.
Warmtepomp van Zonstart
Kies bewust

Warmtepomp met Zonstart Service

Een warmtepomp werkt op elektriciteit en haalt warmte uit de omgeving om uw woning te verwarmen. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen die afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen, gebruikt een warmtepomp hernieuwbare energiebronnen zoals lucht of grondwater, waardoor het energiezuiniger is.

De voordelen van een warmtepomp

Investeren in een warmtepomp biedt niet alleen directe voordelen voor uw portemonnee en comfort, maar ondersteunt ook een duurzame leefomgeving. Hieronder vindt u de voornaamste voordelen van het kiezen voor een warmtepomp.

Energiezuinig

Warmtepompen gebruiken aanzienlijk minder energie dan conventionele verwarmingssystemen, waardoor ze niet alleen kostenbesparend zijn op de lange termijn, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Verbeterd binnenklimaat

Een warmtepomp biedt een consistent en aangenaam binnenklimaat, met de mogelijkheid om te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer, wat zorgt voor comfort in uw huis het hele jaar door.

Subsidies en financiële voordelen

De overheid en veel gemeentes bieden subsidies en financiële stimulansen voor de installatie van warmtepompen, waardoor de initiële investering nog aantrekkelijker wordt.

Welke warmtepomp past bij mijn woning?

Er bestaan verschillende types warmtepompen, waarbij het belangrijkste onderscheid gemaakt wordt tussen volledig elektrische warmtepompen (all-electric) en hybride warmtepompen. Een volledig elektrische warmtepomp zorgt voor zowel de verwarming van uw huis als voor het warme water in de keuken en badkamer. Hierdoor wordt een aparte cv-ketel overbodig. Dit type is vooral geschikt voor huizen die redelijk tot goed geïsoleerd zijn.

Daarentegen werkt een hybride warmtepomp samen met uw bestaande cv-ketel. Deze combinatie betekent dat de warmtepomp het grootste deel van de warmte levert die nodig is in huis, terwijl de cv-ketel bijspringt tijdens perioden van extreme kou of wanneer snel opwarmen vereist is. De cv-ketel verzorgt ook het warme water in de badkamer en keuken.

Waarom klanten voor ons kiezen

Bij Zonstart bent u ervan verzekerd dat u een bewuste en weloverwogen keuze kunt maken in de zonnepanelen wereld. Wij geven u een helder beeld over de investering, opbrengst en terugverdientijd van uw zonnestroomsysteem. Ook kunt u voor fiscaal advies, financieringsmogelijkheden en subsidies bij ons terecht. Wij zetten u graag in het zonnetje, zo bieden wij u net dat beetje meer en gaan we samen voor de toekomst.

Zonstart gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren
Lees onze cookieverklaring voor meer informatie.